Colornet ammattilaisille

Colornet-myymälöiden tuotevalikoimasta löydät laajan valikoiman kolarikorjauksen ja automaalauksen ammattituotteita.

Myymälöidemme toiminnan ydin on tarjota korkealaatuisia pintakäsittelytuotteita, tarvikkeita ja varaosia, sekä asiantuntevaa palvelua mm. auto- ja teollisuusmaalamoille, metalli- ja puuteollisuuteen, vene- ja telakkateollisuuteen sekä autofiksaamoille ja -korjaamoille.

Kaikki tuotteet, jotka löytyvät kattavasta valikoimastamme ovat huolellisesti valittuja ja alansa ehdotonta eliittiä.

Tuotemerkki- ja tuotevalikoimamme ammattilaisille on huomattavasti laajempi kuin verkkokaupan valikoima. Ota suoraan yhteyttä myymälämme henkilöstöön, kun kyseessä ovat yrityksesi tarpeet.

Spies Hecker

Spies Hecker on yksi suurimmista automaalituotteiden toimittajista. Sen kehitystyö maaleissa alkoi jo vuonna 1882. Spies Heckerin henkilöautojen kokonaisvaltaiset pintakäsittelytuotteet täyttävät kaikki nykyaikaisen automaalaamon vaatimukset.

Standox

Laatua joka ylittää odotukset! Johtavat autonvalmistajat ovat hyväksyneet Standoxin maaliteknologian autojensa takuukorjauksiin. Tämä tarkoittaa, sitä että Standox-tuotteet täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset jo vuosikymmenien kokemuksella. Taattua saksalaista laatua.

Cromax

Cromax on Axaltan maailmanlaajuinen huippuluokan automaalibrändi, joka on suunniteltu lisäämään tuottavuutta. Cromaxin edistykselliset automaalituotteet on suunniteltu erityisesti aikaa, energiaa ja materiaalia säästäviksi. Niiden avulla parannat maalaamosi läpimenoa ja alennat käyttökustannuksia.

Tikkurila

Tikkurilan valikoimaan kuuluu tuotteita perinteisistä Alkydimaaleista
nykyaikaisiin korkean teknologian yksikerros-polyuretaaneihin.
Tuotteet kaikkeen teolliseen pinnoittamiseen, MED-hyväksytyt tuotteet, palosuojamaalit.

Mirka

Mirka – suomalaista osaamista maailman huipulla. Tuotevalikoimaamme kuuluu laaja valikoima suomalaisen Mirkan teknisesti ensiluokkaisia, korkeatasoisia hiomatuotteita ja -koneita sekä oheistuotteita ja kokonaisia hiontajärjestelmiä.

3M

Myymälöiden valikoimasta löytyvät kattavasti 3M:n hiomatuotteet, suojaustuotteet, liimat ja tarvikkeet niin ammattilaiseen kuin tee se itse -käyttöön. 3M on yksi tunnetuimpia valmistajia maailmassa. 3M:ltä ilmestyy vuosittain runsaasti uusia innovatiivisia tuotteita ja työmenetelmiä mm. hiontaan, suojaukseen ja liimaukseen.

Iwata

Laadukas japanilainen maaliruiskuvalmistaja. Tarjoaa laadukkaita ruisku- ja maalinsyöttöjärjestelmiä niin automaalaukseen kuin teollisuuteenkin. Anest Iwatalla ovat myös maailmalla ja Suomessa huippumaineeseen nousseet kynäruiskut.

Devilbiss

DeVilbiss on laadukas ja tunnettu ruiskunvalmistaja. Tuotevalikoimasta löytyy niin ammattilaisille kuin harrastajille auto- ja teollisuusmaalaukseen varmasti oikea ruisku, jolla maalausjälki on huippuluokkaa.

Meguiar’s

Meguiar’s on USA:n myydyin autonhoitobrändi ja intohimoisen autoharrastajan tuotesarja. Se ei kilpaile yleisten vahamerkkien kanssa, vaan keskittyy todellisen harrastajiin, jotka arvostavat tuotteen helppokäyttöisyyttä ja laadukasta lopputulosta. Valikoimasta löytyy kattavasti auton- ja veneenhoitotuotteet niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin.

Rupes

RUPES on yksi maailman johtavista laadukkaiden hiomakoneiden ja pölynpoistolaitteiden valmistajista. Jo yli 60 vuoden ajan se on ollut kehittämässä uusia innovaatioita koneiden ja pölynpoistojärjestelmien osalta.
Valikoimassamme ovat mm.  Rupes hioma- ja kiillotuskoneet sekä Rupes Bigfoot -epäkeskokoneet.

SprayMax

Spray Max tarjoaa ammattilaistasoa olevat spraymaalit vaativaan harraste- tai maalaamokäyttöön. Spray Max -teknologian ansiosta ruiskutusviuhka on leveä ja spraypullon paine pysyy tasaisena viimeiseen maalipisaraan asti. Tuotelinjasta löytyvät erilaiset pohjamaalit, vakiosävyt, kirkaslakat ja erikoistuotteet.

GO4

Autokemikaalien sarja GO4 on suunniteltu Suomen olosuhteisiin, joissa tuotteen laatutekijöillä on merkitystä. Laaja valikoima ja maltillinen hinnoittelu tekevät GO4-tuotteista erinomaisen vaihtoehdon.

Sika

Valikoimamme sisältää mm. alustamassat, kiveniskumassat, kotelonsuoja-aineet, liimaus- ja tiivistysmassat, tuulilasiliimat, muovinkorjaustuotteet sekä venepuolen liimaus- ja tiivistystuotteet. Lisäksi olemme laajentaneet valikoimaa myös rakennuspuolelle. Valikoimaan kuuluu rakennuspuolelta silikoneja, PU-vaahtoja sekä liimaus- ja tiivistystuotteita.

Percotop

Percotop on täydellinen maalausjärjestelmä, joka sisältää kaikki tuotteet pohjamaaleista pintamaaleihin. Mm. erinomainen mekaaninen sekä kemiallinen kestävyys yhdistettynä moderniin HS-teknologiaan takaavat helpon ruiskutuksen eri olosuhteissa.

Sherwin Williams

Sherwin Williams tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja, joilla saavutat kestävän ja kauniin lopputuloksen. Vesiohenteiset pohja- ja pintamaalit, liuotinohenteiset katalyytti- / uretaanipohja- ja pintamaalit, petsit, lakat ja kuullotteet.

© HL Group | Design by Ideavirta