Asiakaspalvelu

Vastaukset vuorokaudessa

Colornet verkkokaupan asiakaspalvelu osoitteesta: asiakaspalvelu.colornet@hlgroup.fi  Palvelemme asiakaspalvelun osoitteesta arkisin 8-16 välillä. Viesteihin vastaamme 24h kuluessa. Kiireaikoina vastausaikamme saattaa venyä, mutta palaamme asian käsittelyyn ensi tilassa.

Palautus

Palautuksissa Colornet.fi tarjoaa asiakkailleen kuluttajasuojalain mukaisen 14 päivän palautusoikeuden. Tuotteet voi palauttaa Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksella. HL Group vastaa palautuskustannuksista, kun palautus on tehty ohjeiden mukaisesti ja käyttämällä oheista palautuslomaketta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Palautusoikeus ei koske tehtyjä/sävytettyjä maaleja tai tuotteita.

Takuutilanne?

Takuukorjaus tehdään aina valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Ohjaamme sinut ottamaan yhteyttä käyttämällä takuulomakettamme.

Lue lisää takuu ja reklamaatio -käytännöistämme toimitusehdot -sivusta.

Colornet - tuotteet, toimitukset ja asiakaspalvelu joka toimii

Toimitukseen tilauspäivänä

Kaikki tuotteet toimitetaan omasta Helsingin varastostamme. Pyrimme siihen, että kaikki arkisin klo 15 mennessä tulleet tilaukset lähtevät meiltä samana päivänä.

Ammattitason tuotteita

Haluamme tarjota sinulle vain laadukkaita ja helppokäyttöisiä tuotteita. Valikoimastamme löydätkin vain laadukkaita ammattitason laitteita, sekä maali- ja autonhoitotuotteita.

Kotimainen verkkokauppa

Colornet-verkkokaupan taustalla on kymmenien vuosien kokemus automaalien ammattituotteiden ja autonhoitotuotteiden maahantuojana.

Edulliset toimitukset

Toimitukset alkaen 8,90 €. Kotiin tuotuna 17 €. Yli 100 €:n tilauksissa toimitus ilmainen. Ilmainen palautus. Toimitukset joko Postilla tai Matkahuollolla.

© HL Group | Design by Ideavirta