Kulunut nahkapinta – onko peli menetetty?

Autosi nahkapinnat joutuvat veden, hankauksen ja auringon UV-valon vuoksi kovalle koetukselle. Joskus tämä näkyy varsin nopeasti kuluneena pintana. Onneksi voit itse kunnostaa nahkapintoja. Tässä artikkelissa kerromme perusteet eri nahkalaaduista, miten niitä korjataan nahkamaalien avulla ja hoidetaan.

Lue artikkeli

Automaalien värisävyn eri versiot

Samaa automallia ja jopa saman auton eri osia saatetaan maalata eri tehtailla. Eri tehtailla käytetyn maalin lopullinen sävy voi hieman vaihdella, vaikka kyse on samasta värisävystä. Miksi lopullinen sävy sitten vaihtelee?

Lue artikkeli

Pien, raudan ja suolan poisto – pesu talven jälkeen

Talven jäljiltä on hyvä suorittaa normaalia perusteellisempi pesu auton pinnoille ennen vahaamista tai pinnoitusta. Pesemisessä poistetaan pinttynyt ja kerrostunut ”maantiekalvo”, joka koostuu suolajäämistä, nastoista ja jarruista irronneesta rautapölystä sekä pikijäämistä.

Lue artikkeli

Pikaopas autonmaalaukseen Syrox-tuotteet

Tämän oppaan tavoitteena on antaa selkeät ohjeet miten tulee edetä ja kuinka valita oikeat toimintatavat ja asianmukaiset tuotteet alkaessasi työstää autoasi kohti uutta maalipintaa. Oppaan havainnollistamisessa on käytetty Syroxin tuotteita ja niille sopivia käyttötapoja ja kohteita.

Lue artikkeli

Auton peseminen

Auton hoidon kulmakivi on auton peseminen. Peseminen poistaa maalipinnalta kaikkea irtonaista likaa kuten pölyä tai lintujen jätöksiä. Säännöllisesti pesty pinta pitää auton hyvännäköisenä, sekä suojaa maalipintaa ikääntymiseltä ja korroosiolta.

Lue artikkeli

© HL Group | Design by Ideavirta