Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

MEGUIAR`S Hybrid Paint Coating kestopinnoitesarja

87,90 

Alin hinta 30 päivän sisällä 59,90€

Toimituskulut 8,9 €, yli 100 € tilaukset toimituskuluitta. Kotiintoimitus 17 €, yli 150 € tilaukset toimituskuluitta.

Verkkokaupan saatavuus

Tilattavissa verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus

Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

Hybrid Paint Coating Kit -pinnoitesarjan avulla kuka tahansa voi saavuttaa kotioloissa ammattilaistasoisen maalipinnan suojauksen

Meguiar´s on lanseerannut täysin uuden Meguiar´s Hybrid Paint Coating Kit -pinnoitesarjan, joka on helppokäyttöinen aerosoli-pinnoite jokaiselle intohimoiselle tee-se-itse (DIY)autonharrastajalle. Tuotteen tekninen koostumus takaa helpoimman, kestävimmän ja kiiltävimmän tee-se-itse (DIY) pinnoitteen mitä markkinoilla on tähän mennessä nähty.

Helppo mutta kestävä suojaus

TrueCure Cross-Linking Technology -koostumus sitoo tuotteen kiinni maalipintaan muodostaen erittäin vahvan suojan ulkoisia ja kemiallisia epäpuhtauksia vastaan. Hybrid Polysiloxane-yhdisteen ansiosta suoja kestää pinnalla jopa yli vuoden (riippuu pesukerroista ja pinnan rasituksesta). Pinnoitteen käytön jälkeen maalipinnalle jää voimakas hydrophobinen vettä hylkivä beading-suoja, mikä saa pinnan kuivumaan nopeammin ja pysymään puhtaana. Tässä ammattilaistason pinnoitteessa yhdistyvät kaikki keraamisten pinnoitteiden parhaat puolet sekä Meguiar´sin oma edistyksellinen teknologia.

Meguiar's Hybrid Paint Coating Kit -sarjaan sisältyy Surface Prep -suihke, Hybrid Paint Coating, kaksi Meguiar's Supreme Shine -mikrokuituliinaa sekä mikrokuituinen levityssieni.

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus: maalipinnan kestopinnoite

  • Erittäin kestävä, liukas ja hyrdofobinen likaa hylkivä pinta
  • Soveltuu kaikille maalipinnoille ja tyypeille, myös lasikuidulle ja lujitemuoville. Huom! Sopii myös maalaamattomille pinnoille
  • Varoitukset: suojeltava jäätymiseltä
Tekniset tiedot
Tuotekoodi (SKU)
G210300
Brändi
Paino
0.871 kg

Tutustu myös

© HL Group | Design by Ideavirta