Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

MEGUIAR’S Ultimate Polish

19,90 

Alin hinta 30 päivän sisällä 19,90€

Toimituskulut 8,9 €, yli 100 € tilaukset toimituskuluitta. Kotiintoimitus 17 €, yli 150 € tilaukset toimituskuluitta.

Verkkokaupan saatavuus

Tilattavissa verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus

Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

Ultimate Polish on tarkoitettu maalipinnan vahauksen esikäsittelyyn erityisesti tummille autoille. Poistaa pienet naarmut ja pyyhkimisjäljet jättäen jälkeensä loistavan kiillon ja syvän tumman värin. Laita pieni määrä ainetta puuvillapyyhkeelle tai levityssienelle. Levitä ainetta tasaisesti pienelle alueelle kerrallaan pyörivin liikkein. Älä anna aineen kuivua pinnalle. Pyyhi pois ja kiillota välittömästi puhtaalla mikrokuitu- tai puuvillaliinalla. Käännä puhdas ja kuiva puoli liinasta viimeistelyä varten.

Tuotteen käyttö käsin

Laita pieni määrä ainetta puuvillapyyhkeelle tai levityssienelle. Levitä ainetta tasaisesti pienelle alueelle kerrallaan pyörivin liikkein. Älä anna aineen kuivua pinnalle. Pyyhi pois ja kiillota välittömästi puhtaalla mikrokuitu- tai puuvillaliinalla. Käännä puhdas ja kuiva puoli liinasta viimeistelyä varten.

Tuotteen käyttö koneellisesti

Laita pieni määrä ainetta puhtaalle kiillotuslaikalle. Kiillota pieni alue kerrallaan osittain toistensa päälle menevin liikkein. Pyyhi pois ja kiillota välittömästi puhtaalla mikrokuitu- tai puuvillaliinalla. Käännä puhdas ja kuiva puoli liinasta viimeistelyä varten.

Pakkauskoko: 473 ml

Tekniset tiedot
Tuotekoodi (SKU)
G19216
Brändi
Paino
0.500 kg
© HL Group | Design by Ideavirta