Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

SPIES HECKER 1K pintamaali spray 400ml

35,00 

Alin hinta 30 päivän sisällä 35,00€

Toimituskulut 8,9 €, yli 100 € tilaukset toimituskuluitta. Kotiintoimitus 17 €, yli 150 € tilaukset toimituskuluitta.

Verkkokaupan saatavuus

Tilattavissa verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus

Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

Edullinen yksikomponenttinen maali pikakorjauksiin

1K-maalin etuna on pitkä käyttöaika, joten maalia voi käyttää erissä, eikä se kovetu pulloon kuten 2K-maali. Tätä maalipintaa ei tarvitse lakata.

Mitä tarkoittavat lyhenteet 1K ja 2K?

1K-maalit kovettuvat haihtumalla ja 2K-maalit kovetetaan kemiallisesti. 1K-maalilla maalattaessa pinnasta tulee aina hieman pehmeämpi kuin 2K-maalilla.

Oikean sävyn löytäminen

Autostasi tulee löytää värikoodi, jonka perusteella maali sekoitetaan. Vinkit ja ohjeet osiosta, löydät ohjeet koodin löytämiseksi. Huom. Uuden maalipinnan sävy voi poiketa vanhasta, jos pinta on auringon haalistama.

Ominaisuudet

Yksi pullo 400 ml, riittää n. ½ - 1 neliömetrin alueeseen. Peittävyyteen vaikuttaa sävyn luonne. Mitä kirkkaampi ja vaaleampi sävy, sitä paksumpi kerros tarvitaan. Todella vaativat sävyt voivat vaatia ½ neliön maalaamiseen useamman pullon. Täyttöpullon ulkonäkö voi vaihdella.

Maali on käyttökelpoinen useita kuukausia ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Tämä maali ei kestä vahvoja liottimia, eikä sitä suositella pehmeämmän pinnan vuoksi myllytettäväksi. Maalin kulutuskestävyys on keskinkertainen. Mikäli haluat kestävämmän pinnan, valitse 2K-maali.

Pohjatyöt ja maalaaminen

Hio ja puhdista pinta esim. rasvanpoistoaineella pyyhkimällä. Pöly tai rasva aiheuttaa maalin irtoamisen. Pohjamaalaa 1K tai 2K -pohjamaalilla, puhtaalle muoville muovipohjamaalilla.

Pohjatöiden jälkeen maalaa kuivassa, lämpimässä (yli 10 astetta) ja pölyttömässä tilassa. Ihannelämpötila on noin 20 C, älä maalaa suorassa auringonpaisteessa. Liiallinen ilmankosteus voi aiheuttaa pintavirheitä, kiiltoasteen laskemista ja kuivumisongelmia.

Ruiskuta maali yhdensuuntaisin vedoin 1-2 ohutta kerrosta, odota kerrosten välissä 5-10 min. Älä maalaa paksusti yhdellä kerralla, liian paksu maalikerros valuu herkästi, kuivuu hitaasti ja voi lohkeilla. Jos ensimmäinen maalaus ei peitä, anna kuivua 10-15 min ja maalaa uudelleen.

Tekniset tiedot
Tuotekoodi (SKU)
SH-630SP
Brändi
Paino
0.500 kg
© HL Group | Design by Ideavirta