Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

SPIES HECKER 1K värimassa spray 400ml 2 kpl (pohja- ja efektisävy)

55,00 

Alin hinta 30 päivän sisällä 55,00€

Värimassa Spies Hecker 1K
     + 2K lakka SprayMax 250 ml + 16.40 €
     Säästä 4 €

Värimassa Spies Hecker 1K
     + 2K lakka SprayMax 250 ml + 16.40 €
     + Täyttävä pohjamaali SprayMax Unifill + 21.90 €
     Säästä yhteensä 8 €

Toimitamme sopivan pohjamaalin, valitse kartasta väri, joka on lähinpänä tilaamaasi pintamaalin sävyä.

Värimassa Spies Hecker 1K

Toimituskulut 8,9 €, yli 100 € tilaukset toimituskuluitta. Kotiintoimitus 17 €, yli 150 € tilaukset toimituskuluitta.

Verkkokaupan saatavuus

Tilattavissa verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus

Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

Liuotinpohjainen kaksikerrosmaali kolmikerrossävyille, joissa on kaksi värikerrosta

Kolmikerrosväri, joka koostuu pohja- ja pintasävystä, voidaan sekoittaa tähän maaliin. Yhdistelmä vaatii aina lakkauksen kiillon ja kestävyyden aikaansaamiseksi. Alkuperäistä vastaavan lopputuloksen aikaansaaminen spraypullolla on erittäin haastavaa.

Oikean sävyn löytäminen

Autostasi tulee löytää värikoodi, jonka perusteella maali sekoitetaan. Vinkit ja ohjeet osiosta, löydät ohjeet koodin löytämiseksi. Huom. Uuden maalipinnan sävy voi poiketa vanhasta, jos pinta on auringon haalistama.

Ominaisuudet

Yksi maalipullo 400 ml, riittää n. ½ - 1 neliömetrille. Peittävyyteen vaikuttaa sävyn luonne. Mitä kirkkaampi ja vaaleampi sävy sitä paksumpi maalikerros tarvitaan. Todella vaativat sävyt voivat vaatia ½ neliön maalaamiseen useammankin pullon. Täyttöpullon ulkonäkö voi vaihdella.

Pohjatyöt ja maalaaminen

Hio ja puhdista pinta esim. rasvanpoistoaineella. Pöly tai rasva aiheuttaa maalin irtoamisen. Pohjamaalaa 1K tai 2K -pohjamaalilla, puhtaalle muoville muovipohjamaalilla.

Maalaa kuivassa, lämpimässä (yli 10 astetta) ja pölyttömässä tilassa. Ihannelämpötila on noin 20 C, älä maalaa suorassa auringonpaisteessa. Korkea ilmankosteus voi aiheuttaa pintavirheitä, himmentymää ja kuivumisongelmia.

Ruiskuta pohjasävyä ristikkäisvedoin 2-4 kerrosta. Anna kuivua n. 15-30 min. Pintasävy (efektisävy) ruiskutetaan ohuina kerroksina ja tarkistetaan kerrosten välissä jäljitteleekö ruiskutus alkuperäistä efektiä.

Lakkauksen voit aloittaa kun maalatun pinnan kiilto häviää ja on kokonaan matta. Jos haluat kemikaaleja kestävän pinnan, valitse lakaksi 2K-lakka. Ruiskuta lakka 24 h kuluessa maalin mattaantumisesta. Mikäli et ehdi ruiskuttamaan lakkaa ko. aikana tai pinta alkaa kiiltää, pyyhkäise se himmeäksi esim. karhunkielellä sekä suorita pölyn- ja rasvanpoisto. Tälläisessä tilanteessa tarkista vielä efekti/sävy jotta maalaus vastaa alkuperäistä sävyä/efektiä.

Tekniset tiedot
Tuotekoodi (SKU)
SH-293X2SP
Brändi
Paino
1.100 kg

Tutustu myös

© HL Group | Design by Ideavirta