Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

SPIES HECKER 1K värimassa spray 400ml + sävytetty 1K-lakka 400ml

55,92 

Alin hinta 30 päivän sisällä 55,92€

Toimituskulut 8,9 €, yli 100 € tilaukset toimituskuluitta. Kotiintoimitus 17 €, yli 150 € tilaukset toimituskuluitta.

Verkkokaupan saatavuus

Tilattavissa verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus

Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

Liuotinpohjainen kaksikerrosmaali kolmikerrossävyille, joissa on sävytetty lakka

Jos haluamasi sävy on ns. kolmikerrosväri, joka värimassakerroksesta ja sävytetystä lakasta, voidaan se sekoittaa tähän maaliin. Kolmikerrosvärin alkuperäistä vastaavan lopputuloksen aikaansaaminen spraypullolla on erittäin haastavaa. Pinta kannattaa myös suojata vielä erillisellä värittömällä 1K-lakkakerroksella.

Oikean sävyn löytäminen

Autostasi tulee löytää värikoodi, jonka perusteella maali sekoitetaan. Vinkit ja ohjeet osiosta, löydät ohjeet koodin löytämiseksi. Huom. Uuden maalipinnan sävy voi poiketa vanhasta, jos pinta on auringon haalistama.

Ominaisuudet

Yksi maalipullo 400 ml, riittää n. ½ - 1 neliömetrille. Peittävyyteen vaikuttaa sävyn luonne. Mitä kirkkaampi ja vaaleampi sävy sitä paksumpi maalikerros tarvitaan. Todella vaativat sävyt voivat vaatia ½ neliön maalaamiseen useammankin pullon. Täyttöpullon ulkonäkö voi vaihdella.

Pohjatyöt ja maalaaminen

Hio ja puhdista pinta esim. rasvanpoistoaineella pyyhkimällä. Pöly tai rasva aiheuttaa maalin irtoamisen. Pohjamaalaa 1K tai 2K -pohjamaalilla, puhtaalle muoville muovipohjamaalilla.

Maalaa kuivassa, lämpimässä (yli 10 astetta) ja pölyttömässä tilassa. Ihannelämpötila on noin 20 C, älä maalaa suorassa auringonpaisteessa. Liiallinen ilmankosteus voi aiheuttaa pintavirheitä, kiiltoasteen laskemista ja kuivumisongelmia.

Ruiskuta pohjasävyä ristikkäisvedoin 2-4 kerrosta. Anna kuivua n. 15-30 min. Sävylakkaus ruiskutetaan tasaisena yhtenä ruiskutuskertana kuitenkin seuraten alkuperäistä sävyä ja annetaan kuivua niin että pinta hieman kuivahtaa tahmeaksi ( n.10-15min ) jonka jälkeen ruiskutetaan 1K väritön kirkaslakka tämän päälle.

Tekniset tiedot
Tuotekoodi (SKU)
SH-293+8040SP
Brändi
Paino
1.100 kg

Tutustu myös

© HL Group | Design by Ideavirta