Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

SPIES HECKER 1K värimassa spray 400ml

35,00 

Alin hinta 30 päivän sisällä 35,00€

Toimituskulut 8,9 €, yli 100 € tilaukset toimituskuluitta. Kotiintoimitus 17 €, yli 150 € tilaukset toimituskuluitta.

Verkkokaupan saatavuus

Tilattavissa verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus

Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

Laadukas liuotinpohjainen kaksikerrosmaali erikoissävyjen maalaamiseen

Jos haluamasi maali on ns. helmiäis- tai metallihohtosävy, voidaan se sekoittaa tähän maaliin. Kaksikerrosmaali vaatii aina lakkauksen kiillon ja kestävyyden aikaansaamiseksi

Oikean sävyn löytäminen

Autostasi tulee löytää värikoodi, jonka perusteella maali sekoitetaan. Vinkit ja ohjeet osiosta, löydät ohjeet koodin löytämiseksi. Huom. Uuden maalipinnan sävy voi poiketa vanhasta, jos pinta on jo hieman auringon haalistama

Ominaisuudet

Yksi maalipullo 400 ml, riittää maalatessa peittämään n. ½ - 1 neliömetrin pinnan. Peittävyyteen vaikuttaa voimakkaasti sävyn luonne. Mitä kirkkaampi ja vaaleampi sävy sitä paksumpi maalikerros tarvitaan. Jos kyseessä on todella vaativa sävy, voidaan ½ neliön maalaamiseen tarvita useampikin pullo. Täyttöpullon ulkonäkö voi vaihdella.

Pohjatyöt ja maalaaminen

Hio ja puhdista pinta esim. rasvanpoistoaineella pyyhkimällä. Pöly tai rasva aiheuttaa maalin irtoamisen. Pohjamaalaa 1K tai 2K -pohjamaalilla, puhtaalle muoville muovipohjamaalilla.

Pohjatöiden jälkeen maalaa kuivassa, lämpimässä (yli 10 astetta) ja pölyttömässä tilassa. Ihannelämpötila on noin 20 C, älä maalaa suorassa auringonpaisteessa. Liiallinen ilmankosteus voi aiheuttaa pintavirheitä, kiiltoasteen laskemista ja kuivumisongelmia.

Ruiskuta maalia ristikkäisvedoin 2-4 kerrosta. Anna kuivua n. 15-30 min. Viimeistele ruiskuttamalla viimeinen efektikerros kauempaa ikäänkuin sumuna pintaan. Tämä lisää pinnan tasaisuutta ja pilveily vähenee.

Lakkauksen voit aloittaa kun maalatun pinnan kiilto häviää muuttuen kokonaan mataksi. Jos haluat myös kemikaaleja kestävän pinnan, valitse lakaksi 2K-lakka. Kun pinta on tasaisen matta, voit ruiskuttaa lakkakerroksen. Lakka kannattaa ruiskuttaa 24 h kuluessa maalin mattaantumisesta. Mikäli et pääse ruiskuttamaan lakkaa ko. aikana tai pinta alkaa kiiltää, pyyhkäise se himmeäksi esim. karhunkielellä sekä suorita pölyn- ja rasvanpoisto.

Tekniset tiedot
Tuotekoodi (SKU)
SH-293SP
Brändi
Paino
0.500 kg

Tutustu myös

© HL Group | Design by Ideavirta