Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

SPIES HECKER 2K pintamaali spray 400ml

42,00 

Alin hinta 30 päivän sisällä 42,00€

Pintamaali Spies Hecker 2K
+ Täyttävä pohjamaali SprayMax Unifill + 21.90 €
(sopii metallille, yleisimmille muovilaaduille ja alumiinille)
Säästä 4 €

Toimitamme sopivan pohjamaalin, valitse kartasta väri, joka on lähinpänä tilaamaasi pintamaalin sävyä.

Pintamaali Spies Hecker 2K

Toimituskulut 8,9 €, yli 100 € tilaukset toimituskuluitta. Kotiintoimitus 17 €, yli 150 € tilaukset toimituskuluitta.

Verkkokaupan saatavuus

Tilattavissa verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus

Toimitukseen tilauspäivänä

Ammattitason tuotteita

Kotimainen verkkokauppa

Edulliset toimitukset

Kestävä 2-komponenttimaali laadukkaaseen maalaukseen

2K-maali antaa kovan ja kiiltävän pinnan, jota voidaan kiillottaa myllyttämällä. Pinta kestää vahvojakin kemikaaleja, kuten bensiiniä. Tätä maalipintaa ei tarvitse lakata.

Mitä tarkoittavat lyhenteet 1K ja 2K?

1K-maalit kovettuvat haihtumalla ja 2K-maalit kovetetaan kemiallisesti. 2K-maalilla maalattaessa pinnasta tulee aina kovempi kuin 1K-maalilla.

Oikean sävyn löytäminen

Autostasi tulee löytää värikoodi, jonka perusteella maali sekoitetaan. Vinkit ja ohjeet osiosta, löydät ohjeet koodin löytämiseksi. Huom. uuden maalipinnan sävy voi poiketa vanhasta, jos pinta on jo auringon haalistama.

Ominaisuudet

Pullo (400 ml) 2K-maalia riittää n. 1 neliömetrin alueeseen. Peittävyyteen vaikuttaa sävyn luonne. Mitä kirkkaampi ja vaaleampi sävy, sitä paksumpi kerros tarvitaan. Todella vaativat sävyt voivat vaatia ½ neliön maalaamiseen useamman pullon. Täyttöpullon ulkonäkö voi vaihdella.

Pohjatyöt ja maalaaminen

Hio ja puhdista pinta esim. rasvanpoistoaineella pyyhkimällä. Pöly tai rasva aiheuttaa maalin irtoamisen. Pohjamaalaa 1K tai 2K -pohjamaalilla, puhtaalle muoville muovipohjamaalilla.

Pohjatöiden jälkeen maalaa kuivassa, lämpimässä (yli 10 astetta) ja pölyttömässä tilassa. Ihannelämpötila on noin 20 C, älä maalaa suorassa auringonpaisteessa. Liiallinen ilmankosteus voi aiheuttaa pintavirheitä, kiiltoasteen laskemista ja kuivumisongelmia.

Puhkaise kovetepanos purkin sisällä painamalla vastakappaleella pullon pohjassa oleva tappi voimakkaasti purkin sisään. Ravista voimakkaasti parin minuutin ajan ja aloita maalaus. Maali on käytettävä 24 h aikana. Lue vielä pullon kyljestä ohjeet ennen maalaamista.

Ruiskuta maali yhdensuuntaisin vedoin 1-2 ohutta kerrosta, odota kerrosten välissä 5-10 min. Älä maalaa paksusti yhdellä kerralla, liian paksu maalikerros valuu herkästi, kuivuu hitaasti ja voi lohkeilla. Jos ensimmäinen maalaus ei peitä, anna kuivua 10-15 min ja maalaa uudelleen.

Tekniset tiedot
Tuotekoodi (SKU)
SH-670SP
Brändi
Käyttöturvatiedote
Paino
0.500 kg
© HL Group | Design by Ideavirta